Η Ιστορία μας

Μουσικός Κήπος

Η ιστορία μας

Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια σαν μια ιδέα, μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα το 2020, όταν μέσα στο δικό μας οικογενειακό περιβάλλον γεννήθηκε ο “Μουσικός Κήπος”

Πυξίδα μας ήταν και θα είναι η αγάπη για τα παιδιά και η επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον  όπως  αυτό που επιθυμεί κάθε γονέας για το παιδί του.

Ο  Μουσικός Κήπος  είναι ένα σχολείο που στηρίζει τη λειτουργία του σε τρεις βασικούς πυλώνες, την αγάπη για τη φύση, την αγάπη για την τέχνη και την προαγωγή της συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.
about-page_img_blob
about-page_img_blob
Στην Λητή Θεσσαλονίκης, μόλις  20 λεπτά από το κέντρο της πόλης, επιλέξαμε να ιδρύσουμε τον Μουσικό μας Κήπο, ένα υπερσύγχρονο χώρο, κατασκευασμένο βάσει των πιο πρόσφατων προδιαγραφών για τη λειτουργία ιδιωτικών μονάδων προσχολικής αγωγής.  Όλο το σχολικό κτίριο διατρέχεται από την εφαρμογή των αρχών HACCP ενώ εξασφαλίζεται πλήρως και η προσβασιμότητα εκτός και εντός κτιρίου σε Α.με.Α ..

Η καταπράσινη αυλή μας, με έκταση 1.5 στρέμματα, και οι διαμορφωμένες γωνιές παιχνιδιού, προσφέρονται για απεριόριστο παιχνίδι και καθημερινή επαφή με τη φύση, δυνατότητες που δυστυχώς τα παιδιά της πόλης στερούνται. Ο λαχανόκηπος μας, τα οπωροφόρα δέντρα και τα ελαιόδεντρα του κήπου μας, βοηθούν τους μικρούς μαθητές μας να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να κατανοήσουν τη σπουδαιότητά της.

Στόχος και όραμά μας είναι η δημιουργία ενός ευχάριστου σχολικού περιβάλλοντος για μαθητές και γονείς, το οποίο θα αποπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, με υψηλή αξία στην επίτευξη των στόχων και τις πνευματικές επιδιώξεις. Δημιουργούμε ένα σχολείο που προάγει την αγάπη και τον σεβασμό για το περιβάλλον, την αγάπη για τον άνθρωπο και τις Τέχνες. Όλοι μαζί, συνεργατικά και με επίκεντρο τους μαθητές ξεκινάμε αυτό το μοναδικό ταξίδι για κάθε παιδί, το ταξίδι της εκπαίδευσης.  
play-b